Welcome! Log In Create A New Profile Recent Messages

Advanced

Some members having login problems...

Posted by Archeo-peteriX 
December 07, 2008 10:15AM
Rick(rkj) is experiencing difficulties with logging in. He is not getting the 'code' box to let him enter...
December 07, 2008 11:23AM
Archeo-peteriX Wrote:
-------------------------------------------------------
> Rick(rkj) is experiencing difficulties with
> logging in. He is not getting the 'code' box to
> let him enter...

The "Captcha" code is a Javascript based feature. I was not able to duplicate the problem, but if a browser doesn't understand Javascript then it wouldn't see it, and I'm guessing that's what the problem was.

I have changed the spambot filter to use a simple math question instead of the Captcha window. It should be viewable by any browser, and it's probably more effective anyway.
December 07, 2008 11:35AM
Thanks,
I'll let Rick know
rkj
December 07, 2008 01:59PM
The math thing works great, Thanks Dave thumbs up still trying to figure out the avatar thing... For better or worse I'm in!



perseverance furthers
December 07, 2008 05:15PM
Yeah, but isn't copying easier than doing math?

smiling bouncing smiley

alan
December 08, 2008 10:44AM
I had a hard time with the math. Fortunately, being an engineer, I had my calculator close at hand.

Cab
1990 325i(s)
2004 325XiT
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 6
Record Number of Users: 3 on September 29, 2015
Record Number of Guests: 109 on June 08, 2017